Enemmän kuin pelkästään hammaslankaa..

Plackers Skandinavia

Plackers Skandinavia myy tuotteitaan hammaslääkärivastaanottojen ja jälleenmyyjien kautta, hyvän suunterveyden tukemiseksi Pohjoismaissa, Baltian maissa ja Venäjällä. Plackers Skandinavia on Plackers tuotemerkin yksinoikeutettu myyjä ja sen agentuurina toimii kansainvälinen suunhoitotuotteita myyvä yritys Ranir.

Tuotevalikoima koostuu useasta hammaslankain mallista, hammasväliharjoista, harjatikuista sekä Grind No More -purentakiskosta.

Yritys hoitaa Tukholman pääkonttorissaan kuluttajien yhteydenotot, asiakaspalvelun sekä yhteistyön jälleenmyyjien sekä yrityskumppaneiden kanssa.

Plackers pyrkii aina priorisoimaan asiakaslähtöistä palvelua sekä olemaan markkinoiden ja asiakkaiden tavoiteltavissa. Yhdessä asiakkaiden ja yhteistyössä toimivien yliopistojen, professoreiden sekä hammasklinikoiden kanssa Plackers kehittelee jatkuvasti uusia innovatiivisia tuotteita suuhygieniaan liittyvien haasteiden ratkaisemiseksi.

Stefan Hansson, Tj Plackers Skandinavia

Stefan Hansson on Plackers Skandinavian toimitusjohtaja. Stefanin visio on, että ihmiset ymmärtäisivät koko suun puhdistamisen hyödyt paremmin, eikä ainoastaan hammasvälien. Hammasvälien puhdistus on kuitenkin tärkeä osa parodontiitin ennaltaehkäisyä.

– Pohjoismaissa keskitytään paljon kariesongelmaan, eikä huomioida tarpeeksi pitkäaikaisia ongelmia kuten iensairauksia siitä huolimatta, että lähes joka toinen yli 50-vuotias suomalainen kärsii parodontiitista.

Hyvät rutiinit ovat hyvän suuhygienian perusta

Stefan haluaa korostaa miten hammasvälien puhdistaminen ja hyvät puhdistustottumukset luovat hyvän perustan suun terveydelle, ja samalla vaikuttavat merkittävästi koko kehon hyvinvointiin.

– Hampaiden puhdistamisen tärkeyden ja sen hyötyjen yhteiskunnallisen tietoisuuden kasvattaminen motivoi minua tekemään lisää töitä ja kehittämään yritystämme. Iensairaudet ovat lähes yhtä suuri ongelma kuin hampaiden reikiintyminen, mutta harva on tietoinen siitä. On yleisesti helppoa ymmärtää miksi tulisi käyttää muutaman minuutin hammasvälien puhdistamiseen päivittäin. Suunterveys on asia, johon kaikki voivat itse vaikuttaa.

Lue lisää Stefanin työstä suunterveyden puolesta