Raikasta koko elämäsi – minuutti päivässä riittää

Hammasvälien puhdistaminen on tärkeä osa hyvän suunterveyden ja yleisterveyden ylläpitämistä. Hammaslankaimella tai hammasväliharjalla puhdistaminen vie ainoastaan yhden minuutin vuorokaudessa ja sillä on merkittävä positiivinen vaikutus terveyteesi läpi elämän. Tutkimuksissa on todistettu, miten vahva yhteys suun terveydellä ja yleisterveydellä on.

Opettelemalla hyvät ja säännölliset puhdistustottumukset nuorena, pienennät hampaiden reikiintymisen ja iensairauksien todennäköisyyttä. Koskaan ei ole liian myöhäistä tehdä terveitä päätöksiä sinun tai lastesi hampaita ajatellen.

Plackersin tavoite on motivoida puhdistamaan hammasvälejä säännöllisesti. Me haluamme jatkuvasti nähdä ihmisten voivan paremmin – asia jossa olemme jo osaltaan onnistuneet. Siitä lähtien kun Plackers tuli markkinoille Ruotsissa, hammaslankaimien käyttö on kaksinkertaistunut ja on jo maailman huippua. Nykyään olemme tärkeä osa ennaltaehkäisevän hammashoidon vallankumousta.

Tämä on askel oikeaan suuntaan– ajatelkaa jos kaikilla olisi varaa ja mahdollisuus ylläpitää hyviä suunhoidon tapoja sekä vaikuttaa omaan yleisterveyteen?

Liity Plackersin kanssa yhdessä taisteluun iensairauksia vastaan

Iensairaudet ja ikenien terveys jäävät usein karieksen ja hampaisiin liittyvien sairauksien varjoon. Kun hampaita särkee, menemme hammaslääkäriin, mutta iensairauksien oireet huomataan yleensä vasta kun on liian myöhäistä.

Tiesitkö, että hammasharja puhdistaa vain noin 50% hampaiden pinnoista – hampaiden täydellinen puhdistus vaatii hammaslangan tai hammasväliharjan käyttöä. Hampaiden harjaus puhdistaa käytännössä ainoastaan hampaiden ulko- ja sisäpinnat. Hammasvälien puhdistamisella voidaan estää haitallisten bakteerien kertymistä alueille minne hammasharjan harjakset eivät yletä.

Ientulehdus ja karies ovat yleisimpiä kansansairauksia monessa nyky-yhteiskunnassa. Iensairaudet (parodontiitti) koskettavat jo lähes puolta aikuisväestöstä ja se on salakavala sairaus, joka ei yleensä oireile ennen kuin on liian myöhäistä. Ennaltaehkäisy ei vaadi enempää kuin yhden minuutin hammasvälien puhdistusta joka päivä.

Päivittäinen hammasvälien lankaaminen on erittäin tärkeää hyvän suunterveyden sekä myös kokonaisterveyden kannalta.

Enemmän kuin pelkkä hammaslanka

Plackersin missio tulevaisuudessa on osallistua yhtenä tekijänä ihmisten suuhygieniatapojen parantamiseen ja uskomme vahvasti terveempään Suomeen. Kehitämme jatkuvasti tuotevalikoimaamme noudattamaan potilaiden muuttuvia tarpeita ja toiveita, kuten esimerkiksi viimeisimpänä uudistuksena harjatikkujen ja hammasväliharjojen lisääminen osaksi konseptiamme. Jatkuva yhteistyö apteekkien, hammaslääkäreiden ja suuhygienistien kanssa auttaa lisäämään ymmärrystä suusairauksista ja suunhoitotottumuksista sekä opettaa ihmisiä pitämään huolta suunterveydestään parhaimmalla mahdollisella tavalla.

Yhdessä voimme tehdä muutoksen parempaan.

Yksi minuutti päivässä riittää parantamaan terveyttäsi loppuelämäksi

Onko hammaslääkärilläsi tapana muistuttaa sinua lankaamisesta? Et ole ainoa. Vain noin 10 prosenttia käyttää hammaslankaa päivittäin ja noin 50 prosenttia käyttää sitä hyvin harvoin tai ei lainkaan.

Suunhoidon ammattilaisten suositusten mukaisesti hammasvälit tulee puhdistaa päivittäin.

Edellämainitut huolestuttavat luvut, joilla on negatiivinen vaikutus ihmisten suunterveyteen ja jotka ovat edelleen tärkeä syy muun muassa sille että iensairaudet yleistyvät myöhemmin elämässä.

Yksi Plackersin päätavoitteista on opettaa ihmisille päinvastaisia tapoja. Hammasvälien puhdistaminen on helppoa ja autamme  mielellämme aloittamaan uudet terveelliset rutiinit elämässä.

Miksi valita Plackers?

Plackers hammaslankaimia on helppoa käyttää yhdellä kädellä. Niitä on lisäksi helppo ottaa mukaan ja käyttää sopivan tilaisuuden tullen. Hampaiden lankaaminen minuutti päivässä on hyvä tapa ja paras tulos saadaan ennen hampaiden harjausta, mutta se ei ole mikään vaatimus. Voit puhdistaa hammasvälejä esimerkiksi odotellessa bussia, matkalla töihin, hississä tai kahvitauon päätteeksi.

  • Puhdista hammasvälit kerran vuorokaudessa, se vie ainoastaan yhden minuutin!
  •  Plackers hammaslankaimissa on erityisen kestävä Tufflos-lanka, joka poistaa plakkia tehokkaasti hammasväleistä. Hammaslankainta voi tavallisesti käyttää 3-4 kertaa.
  • Ientaskujen syväpuhdistaminen– Lue tästä miten se tehdään.