Plackers Twin

Plackers Twin hammaslankaimissa on kaksi yhdensuuntaista lankaa, jotka menevät vaivattomasti ahtaampaankin hammasväliin, sekä tulevat sieltä ulos ja poistavat plakkia
Niin tehokas, että se näkyy ja tuntuu.

Plackers Twin ei ole kertakäyttötuote, vaan sen voi käytön jälkeen huuhdella lämpöisen juoksevan veden alla ja käyttää niin kauan kun langat säilyvät rispaantumattomina. 

  • Kaksi erittäin vahvaa SUPER TUFFLOSS®-lankaa
  • Ergonominen kädensija valmistettu 100% kierrätetystä muovista
  • Sisäänrakennettu hammastikku
  • Raikas mintun maku
  • Ei sovellu alle 6-vuotiaille lapsille

Käyttöön liittyviä suosituksia

Vie lanka varovaisella sahaavalla liikkeellä hampaiden väliin, jotta vältät langan hallitsemattoman kulkeutumisen kontaktipisteen läpi sekä mahdollisen ienvaurion riskin. Puhdista hammasväleissä olevat hampaan pinnat hankaamalla langalla ikenestä poispäin kontaktipisteeseen asti. Vältä käyttämästä liikaa voimaa, kun vedät langan pois hammasvälistä. Hammaslankaimen varressa on sisäänrakennettu muovinen hammastikku, jolla voit viimeistellä puhdistuksen.

Ahtaissa hammasväleissä suositellaan asettamaan lanka hammasvälin kohdalle ja puremaan hellästi ylä- sekä alaleuan hampaiden avulla hammaslankainta vasten niin että lanka menee hammasväliin. Takahampaiden puhdistamisen helpottamiseksi ja paremman pidon saamiseksi suositellaan vakaata otetta hammaslankaimen pidikkeen päästä. Hammaslankainta on hygieenistä ja helppoa käyttää vain yhdellä kädellä.

Huuhtele hammaslankain käytön jälkeen, jotta lanka ja suusi tuntuu raikkaalta.

Osta Plackers Twin

Plackersin tuotteita myydään apteekeissa sekä hyvin varustelluissa päivittäistavarakaupoissa.