Plackers Sensitive

Placker Sensitivessä on ohuempi ja pehmeämpi lanka, joka mahdollistaa hellävaraisemman puhdistuksen. Hammaslankaimet ovat vaaleanpunaisia ja valkoisia ja niissä on sisäänrakennettu hammastikku. Patentoitu Tuffloss-lanka on niin vahva, että samaa hammaslankainta voi käyttää useita kertoja.

  • Pehmeä ja ohuempi TUFFLOSS®-lanka hellävaraiseen puhdistukseen
  • Ergonominen kädensija valmistettu 100% kierrätetystä muovista
  • Sisäänrakennettu hammastikku
  • Ei sovellu alle 6-vuotiaille lapsille

Käyttöön liittyviä suosituksia

Vie lanka varovaisella sahaavalla liikkeellä hampaiden väliin, jotta vältät langan hallitsemattoman kulkeutumisen kontaktipisteen läpi sekä mahdollisen ienvaurion riskin. Puhdista hammasväleissä olevat hampaan pinnat hankaamalla langalla ikenestä poispäin kontaktipisteeseen asti. Vältä käyttämästä liikaa voimaa, kun vedät langan pois hammasvälistä. Hammaslankaimen varressa on sisäänrakennettu muovinen hammastikku, jolla voit viimeistellä puhdistuksen.

Ahtaissa hammasväleissä suositellaan asettamaan lanka hammasvälin kohdalle ja puremaan hellästi ylä- sekä alaleuan hampaiden avulla hammaslankainta vasten niin että lanka menee hammasväliin. Takahampaiden puhdistamisen helpottamiseksi ja paremman pidon saamiseksi suositellaan vakaata otetta hammaslankaimen pidikkeen päästä. Hammaslankainta on hygieenistä ja helppoa käyttää vain yhdellä kädellä.

Huuhtele hammaslankain käytön jälkeen, jotta lanka ja suusi tuntuu raikkaalta.

Osta Plackers Sensitive

Plackersin tuotteita myydään apteekeissa sekä hyvin varustelluissa päivittäistavarakaupoissa.