Plackers Orthopick

Plackers Orthopick on hammaslankain, joka on suunniteltu erityisesti potilaille, joilla on kiinteät oikomiskojeet. Plackers Orthopickin käytettävyys oikomiskojeiden kanssa perustuu siihen, että toinen haarukan varsista on niin kapea, että se mahtuu kaarilangan ja hampaan väliin. Hammaslankaimessa on myös taivuteltava kuminen hammastikku, jolla pystyy puhdistamaan pienet välit ja oikomiskojeiden kiinnikkeiden reunat. Orthopickin ansiosta oikomiskojeet eivät ole enään este hammasvälien puhdistamiselle.

Varressa on sisäänrakennettu kuminen hammastikku (oranssinvärinen), jonka saa helposti käyttöön taivuttamalla valkoisen muovisuojan sivulle. Taipuisalla ja hankausta kestävällä hammastikulla pystyy helposti puhdistamaan pienet välit ja oikomiskojeiden kiinnikkeiden reunat, joihin hammasharjalla ei pääse.

  • Ainutlaatuinen tuote oikomishoidon potilaille
  • Puhdistaa helposti ja tehokkaasti
  • Sisäänrakennettu kuminen hammastikku
  • Sisältää hygieenisen matkapussin
  • Jopa 7 kertaa vahvempaa lankaa

Käyttöön liittyviä suosituksia

Vie lanka varovaisella sahaavalla liikkeellä hampaiden väliin, jotta vältät langan hallitsemattoman kulkeutumisen kontaktipisteen läpi sekä mahdollisen ienvaurion riskin. Puhdista hammasväleissä olevat hampaan pinnat hankaamalla langalla ikenestä poispäin kontaktipisteeseen asti. Vältä käyttämästä liikaa voimaa, kun vedät langan pois hammasvälistä. Hammaslankaimen varressa on sisäänrakennettu muovinen hammastikku, jolla voit viimeistellä puhdistuksen.

Ahtaissa hammasväleissä suositellaan asettamaan lanka hammasvälin kohdalle ja puremaan hellästi ylä- sekä alaleuan hampaiden avulla hammaslankainta vasten niin että lanka menee hammasväliin. Takahampaiden puhdistamisen helpottamiseksi ja paremman pidon saamiseksi suositellaan vakaata otetta hammaslankaimen pidikkeen päästä. Hammaslankainta on hygieenistä ja helppoa käyttää vain yhdellä kädellä.

Huuhtele hammaslankain käytön jälkeen, jotta lanka ja suusi tuntuu raikkaalta.

Osta Plackers Orthopick

Plackersin tuotteita myydään apteekeissa sekä hyvin varustelluissa päivittäistavarakaupoissa.