Plackers Original

Plackers Original on hittituote, joka on ollut jo useamman vuoden ajan Ruotsin sekä Suomen myydyin hammaslankain. Plackers Originalissa käytetty TUFFLOSS-lanka on moninkertaisesti kestävämpi kuin tavallinen hammaslanka.

Pyöreä lanka on rispaantumaton ja se liukuu kevyesti hammasväliin.

  • Meidän erittäin vahva SUPER TUFFLOSS®-lanka
  • Ergonominen kädensija valmistettu 100% kierrätetystä muovista
  • Sisäänrakennettu hammastikku
  • Ei sovellu alle 6-vuotiaille lapsille

Käyttöön liittyviä suosituksia

Vie lanka varovaisella sahaavalla liikkeellä hampaiden väliin, jotta vältät langan hallitsemattoman kulkeutumisen kontaktipisteen läpi sekä mahdollisen ienvaurion riskin. Puhdista hammasväleissä olevat hampaan pinnat hankaamalla langalla ikenestä poispäin kontaktipisteeseen asti. Vältä käyttämästä liikaa voimaa, kun vedät langan pois hammasvälistä. Hammaslankaimen varressa on sisäänrakennettu muovinen hammastikku, jolla voit viimeistellä puhdistuksen.

Ahtaissa hammasväleissä suositellaan asettamaan lanka hammasvälin kohdalle ja puremaan hellästi ylä- sekä alaleuan hampaiden avulla hammaslankainta vasten niin että lanka menee hammasväliin. Takahampaiden puhdistamisen helpottamiseksi ja paremman pidon saamiseksi suositellaan vakaata otetta hammaslankaimen pidikkeen päästä. Hammaslankainta on hygieenistä ja helppoa käyttää vain yhdellä kädellä.

Huuhtele hammaslankain käytön jälkeen, jotta lanka ja suusi tuntuu raikkaalta.

Osta Plackers Original

Plackersin tuotteita myydään apteekeissa sekä hyvin varustelluissa päivittäistavarakaupoissa.