Plackers Micro Mint -matkapakkaus

Plackers Micro Mint -matkapakkaus on käytännöllinen ja helppo pitää menossa mukana. Pakkaus sisältää 12 kpl. hammaslankaimia. Plackers Micro Mint lankaimissa on patentoitu, rispaantumaton ja mintunmakuinen Tufflos-lanka. Varressa on sisäänrakennettu hammastikku, jolla voi viimeistellä hammasvälit.

  • Kätevä matkapakkaus
  • Patentoitu ja mintunmakuinen Tufflos-lanka
  • Sisäänrakennettu hammastikku varressa
  • Liukuu hyvin hammasväleissä
  • Jopa 7 kertaa vahvempaa hammaslankaa

Käyttöön liittyviä suosituksia

Vie lanka varovaisella sahaavalla liikkeellä hampaiden väliin, jotta vältät langan hallitsemattoman kulkeutumisen kontaktipisteen läpi sekä mahdollisen ienvaurion riskin. Puhdista hammasväleissä olevat hampaan pinnat hankaamalla langalla ikenestä poispäin kontaktipisteeseen asti. Vältä käyttämästä liikaa voimaa, kun vedät langan pois hammasvälistä. Hammaslankaimen varressa on sisäänrakennettu muovinen hammastikku, jolla voit viimeistellä puhdistuksen.

Ahtaissa hammasväleissä suositellaan asettamaan lanka hammasvälin kohdalle ja puremaan hellästi ylä- sekä alaleuan hampaiden avulla hammaslankainta vasten niin että lanka menee hammasväliin. Takahampaiden puhdistamisen helpottamiseksi ja paremman pidon saamiseksi suositellaan vakaata otetta hammaslankaimen pidikkeen päästä. Hammaslankainta on hygieenistä ja helppoa käyttää vain yhdellä kädellä.

Huuhtele hammaslankain käytön jälkeen, jotta lanka ja suusi tuntuu raikkaalta.

Osta Plackers Micro-Mint

Plackersin tuotteita myydään apteekeissa sekä hyvin varustelluissa päivittäistavarakaupoissa.