Plackers Kids

Plackers Kids on ensimmäinen ja ainoa hammaslankain markkinoilla, joka on suunniteltu lasten hammasvälien lankaamiseen. Maitohampaat ja lapsen suu ovat paljon pienemmät kuin aikuisella, minkä takia markkinoilla olevat hammaslankain vaihtoehdot ovat usein kömpelöitä käyttää sekä joskus jopa täysin epäsopivia ja niiden käyttö voi aiheuttaa vaurioita lapsen ikenille sekä limakalvoille.

  • Suunniteltu sopivaksi lapsen pienelle suulle
  • 7-12 vuotiaille lapsille
  • Ainutlaatuinen rispaantumaton tuffloss-lanka
  • Voi käyttää yhä uudelleen
  • Jopa 7 kertaa vahvempaa kuin tavallinen hammaslanka

Käyttöön liittyviä suosituksia

Vie lanka varovaisella sahaavalla liikkeellä hampaiden väliin, jotta vältät langan hallitsemattoman kulkeutumisen kontaktipisteen läpi sekä mahdollisen ienvaurion riskin. Puhdista hammasväleissä olevat hampaan pinnat hankaamalla langalla ikenestä poispäin kontaktipisteeseen asti. Vältä käyttämästä liikaa voimaa, kun vedät langan pois hammasvälistä. Hammaslankaimen varressa on sisäänrakennettu muovinen hammastikku, jolla voit viimeistellä puhdistuksen.

Ahtaissa hammasväleissä suositellaan asettamaan lanka hammasvälin kohdalle ja puremaan hellästi ylä- sekä alaleuan hampaiden avulla hammaslankainta vasten niin että lanka menee hammasväliin. Takahampaiden puhdistamisen helpottamiseksi ja paremman pidon saamiseksi suositellaan vakaata otetta hammaslankaimen pidikkeen päästä. Hammaslankainta on hygieenistä ja helppoa käyttää vain yhdellä kädellä.

Huuhtele hammaslankain käytön jälkeen, jotta lanka ja suusi tuntuu raikkaalta.

Osta Plackers Kids

Plackersin tuotteita myydään apteekeissa sekä hyvin varustelluissa päivittäistavarakaupoissa.