Plackers Grip

Plackers Grip on Plackers Originalia täydentävä hammaslankain ja sillä on useita samoja hyödyllisiä ominaisuuksia. Plackers Grip tunnetaan asiakkaiden keskuudessa lankaimena, jossa on pidempi varsi ja poikittainen hammaslankaimen pää helpottamaan takahampaiden hammasvälien puhdistamista. Hammaslankaimessa on lisäetuna vielä sisäänrakennettu hammastikku varressa, joka muotoutuu helposti hampaiden muotojen mukaan.

 

  • Jopa 7 kertaa vahvempi kuin tavallinen hammaslanka
  • Helpottaa viisaudenhampaiden puhdistamista
  • Sisäänrakennettu hammastikku
  • Vahva pito, vaikka olisi heikkoutta käsissä
  • Sopivasti jännitetty lanka, joka on hellävarainen ikenille

Käyttöön liittyviä suosituksia

Vie lanka varovaisella sahaavalla liikkeellä hampaiden väliin, jotta vältät langan hallitsemattoman kulkeutumisen kontaktipisteen läpi sekä mahdollisen ienvaurion riskin. Puhdista hammasväleissä olevat hampaan pinnat hankaamalla langalla ikenestä poispäin kontaktipisteeseen asti. Vältä käyttämästä liikaa voimaa, kun vedät langan pois hammasvälistä. Hammaslankaimen varressa on sisäänrakennettu muovinen hammastikku, jolla voit viimeistellä puhdistuksen.

Ahtaissa hammasväleissä suositellaan asettamaan lanka hammasvälin kohdalle ja puremaan hellästi ylä- sekä alaleuan hampaiden avulla hammaslankainta vasten niin että lanka menee hammasväliin. Takahampaiden puhdistamisen helpottamiseksi ja paremman pidon saamiseksi suositellaan vakaata otetta hammaslankaimen pidikkeen päästä. Hammaslankainta on hygieenistä ja helppoa käyttää vain yhdellä kädellä.

Huuhtele hammaslankain käytön jälkeen, jotta lanka ja suusi tuntuu raikkaalta.

Osta Plackers Grip

Plackersin tuotteita myydään apteekeissa sekä hyvin varustelluissa päivittäistavarakaupoissa.